z De Rijckevorsel - Capelle aan den IJssel

2905 TX, Capelle aan den IJssel
van € 199.500,- tot € 258.500,- v.o.n.

Beschrijving

Rijck” wonen met prachtig uitzicht en natuurgebied Hitland als achtertuin? Dat kan in het opgeleverde nieuwbouwproject De Rijckevorsel te Capelle aan den IJssel. De luxe 3- en 4-kamer koopappartementen met serre zijn verdeeld over 5 woningtypen (woonoppervlaktes van ca. 90-120m2).

Door de vele glaspartijen is er een optimale lichtinval, ruimtewerking en prachtig uitzicht over het tegenover gelegen natuurgebied dat met een bruggetje over de voorgelegen waterpartij direct is te bereiken. U kijkt richting Capelle a/d IJssel (met de skyline van Rotterdam), Nieuwerkerk aan den IJssel, de groene Krimpenerwaard en/of de Hollandsche IJssel. Er zijn 2 ruime bergingen, een in de woning en een in de onderbouw en indien gewenst een eigen parkeerplaats. Maak direct een afspraak voor het bezichtigen van de modelwoningen of kijk op Rijckevorsel.nl.

Dit fraaie project omvat twee sierlijke woontorens, met in beide torens achtentachtig luxe huur- en koopappartementen verdeeld over 19 verdiepingen. Een representatieve centrale entreepartij op de begane grond met twee snelle liften. De woningen zijn voorzien van volledig sanitair, vloerverwarming voor ’s winters en vloerkoeling voor in de zomer.

Enkele van de vele voordelen van wonen in De Rijckevorsel:
-Ruime living
-Prachtig uitzicht en veel lichtinval door grote glazen puien
-Buitenruimte (serre) ook als wintertuin te gebruiken in de koude periode
-Ligging aan brede waterpartij
-Ligging aan natuurgebied en golfbaan Hitland
-Voetgangersbrug naar Hitlandbos
-Ruime berging in de woning
-Eigen (fietsen)berging op de begane grond
-Eigen parkeerplaats (optioneel) en gastenplaatsen
-Vloerverwarming voor in een koude periode (geen hinderlijke radiatoren)
-Vloerkoeling voor in een warme periode (geen hinderlijke radiatoren)
-Complete badkamer
-In veilig complex (camerabewaking, videofoon en rookmelders)
-Representatieve afgesloten en overdekte centrale entree
-Twee snelle liften
-Energiezuinig (energielabel A en gebruik van grondwarmte)
-Gelijkvloers en dorpelvrij (m.u.v. de natte ruimten)
-Buurtwinkelcentrum De Terp voor de deur
-Op minder dan 3km van winkelcentrum Koperwiek
-Oplaadpunt voor elektrische fiets of scootmobiel (optioneel)
-Keukenvrijheid

Capelle aan den IJssel heeft de bevolking veel te bieden. Met het bruisende Rotterdam nabij, offreert Capelle water, groen en recreatiemogelijkheden in overvloed. Bewoners van De Rijckevorsel boffen helemaal. Zij krijgen het prachtige, om de hoek gelegen recreatiegebied Hitland als het ware in hun schoot geworpen. Het maar liefst 250 hectare grote gebied vormt een oase van rust in de drukke Randstad. Naast verschillende landschappen, bos, moeras, veenweide en grasland, herbergt het gebied tevens specifieke elementen uit het verleden als veenputten, wielen en afwateringsslootjes uit het oude polderlandschap. Daarnaast beschikt Hitland over fiets-, wandel- en ruiterpaden, een vogelrustgebied en niet te vergeten een volwaardige 18 holes golfbaan met A-status, een 9 holes par 3-baan en diverse oefenfaciliteiten.

Maar Capelle is méér dan alleen rust en recreatie. Op vrijwel ieder denkbaar terrein is sprake van een uitstekend voorzieningenniveau. Wijkwinkelcentrum De Terp ligt nabij en het gezellige Stadscentrum De Koperwiek is onlangs nog uitgeroepen tot beste winkelcentrum in de regio. Naast de vele winkels, horeca, culturele- en maatschappelijke voorzieningen (o.a. het Isala theater) behoort ook gratis parkeren tot de pluspunten van Capelle aan den IJssel.

Als u liever gebruik maakt van het openbaar vervoer, zit u ook goed. Er bevindt zich een bushalte in de nabijheid van de appartementen. Bij wijkwinkelcentrum De Terp is een metrostation met een directe verbinding naar Rotterdam en NS-station Alexandrium.

Bezichtigen?
Dit uitzicht en deze luxe moet u ervaren. Maakt u een afspraak voor een bezichtiging van de modelwoningen? Of kijk op Rijckevorsel.nl
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 90-120 m²
Aantal woningen 88
Datums
Start bouw Verkocht!
Start oplevering Verkocht!
+ Lees meer

Recent bekeken