Kavels Jinnahsingel - Rotterdam

3066 VD, Rotterdam
van € 300.000,- tot € 355.000,- v.o.n.

Beschrijving

Jinnahsingel (ong.)
Vrijstaand wonen tussen de chique Kralingseweg en de Jacques Dutilhweg te Rotterdam is voor u nu heel dichtbij! Wij bieden u op de hoek met de Jinnahsingel 5 nieuwbouwkavels (EIGEN GROND) aan waarop u zelf uw droomhuis kunt bouwen, het betreft:

Kavel 6342 VERKOCHT
Kaveloppervlakte ca. 465m2 eigen grond gelegen in het mandelige binnenterrein
Koopsom € 355.000 k.k.

Kavel 6343
Kaveloppervlakte ca. 450m2 eigen grond gelegen aan de Jinnahsingel
Koopsom € 345.000 k.k.

Kavel 6345
Kaveloppervlakte ca. 420m2 eigen grond gelegen aan de Jacques Dutilhweg
Koopsom € 325.000 k.k.

Kavel 6346 VERKOCHT
Kaveloppervlakte ca. 383m2 eigen grond gelegen aan de Jacques Dutilhweg
Koopsom € 300.000 k.k.

Kavel 6347
Kaveloppervlakte ca. 433m2 eigen grond gelegen op de hoek Jinnahsingel en Jacques Dutilhweg.
Koopsom € 335.000 k.k.

Via de door en voor rekening van verkopers nog aan te leggen brug over het water van de Jinnahsingel komt u op het door en voor rekening van verkopers nog aan te leggen mandelige toegangsterrein waaraan de 5 kavels zijn gelegen. Hierdoor uitermate geschikt om geheel af te zetten met een toegangspoort waardoor een veilige “gated area” ontstaat!

Interesse? Bel direct voor een persoonlijke en uitgebreide toelichting van de beschikbaarheid en verkoopvoorwaarden.

Prinsheerlijk wonen
Om prinsheerlijk te kunnen wonen hoeft u niet langer van koninklijke komaf te zijn. Slechts op enkele minuten wandelafstand ligt het unieke Kralingse bos die de Kralingseplas in al haar schoonheid omgeeft. Golfen, fietsen, wandelen, watersporten, paardrijden, tennissen en meer, hier kan dat allemaal. Rotterdam Centrum, diverse buurtwinkelcentra en het Alexandrium, scholen, sportgelegenheden, metro, trein en bus, het is er allemaal in de buurt.

Een paradijs voor iedereen
Een groene tuinwijk: Straten worden afgewisseld met singels en brede lanen, op tal van plekken zijn plantsoenen ingericht met speelplekken. Het Prinsenpark is het groene hart van de wijk. Overal kunnen de kinderen buitenspelen en ouderen heerlijk wandelen. Winkels en openbaar vervoer (bus, trein en metro) in overvloed. De afstand naar het centrum is ook goed te overbruggen. Daarnaast nog de Bergse Plassen, de Rottemeren of Zevenhuizenplas met strand in Nesselande. Op korte wandelafstand vindt u Golfbaan Kralingen en de beroemde Rotterdamse Manege met haar jaarlijks terugkerende evenementen waaronder het CHIO.

Aan de gebruikte impressies kunnen geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Aantal woningen 5
+ Lees meer

Recent bekeken