Waterfront Tholen fase 2 Bouwkavels

4691, Tholen
van € 380.000,- tot € 420.000,- v.o.n.

Beschrijving

Tholen heeft een historische stadskern, die grotendeels omringd is door wallen en vesten. De stadskern wordt daarnaast begrensd door een haven. Het gebied binnen de vesten is sinds 1991 beschermd stadsgezicht en is daarmee een van de beschermde stads- en dorpsgezichten in Zeeland.
Tholen telt tientallen rijksmonumenten. Een opvallend gebouw is het voormalige stadhuis van Tholen uit de 15e eeuw alsook een tweetal molens: De Hoop en De Verwachting.

Sfeerimpressie
Waterfront Tholen is een plek voor liefhebbers. Voor echtparen die – al dan niet professioneel - van water houden en rust en ruimte hogelijk waarderen. Verreweg het grootste deel van het arbeidzame leven zit er op. Misschien heeft u nog een paar jaar voor de boeg, maar dan kan het grote genieten ook echt gaan beginnen. Weg uit de hectiek van alledag. Lekker langzaam leven…

Water(sport)liefhebbers opgelet!
U leeft direct aan het water en vaart vanuit uw achtertuin zo naar de Oosterschelde, landinwaarts of naar open zee… Dat is nog eens vrijheid.
Achter de villa beschikt u over uw eigen perceel water met een diepgang van 2 meter! Dat is ruim voldoende voor een zeewaardig zeiljacht of een mooie sportcruiser.

Bereikbaarheid
Aan de noordkant van de bebouwde kom ligt over het Schelde-Rijnkanaal de Tholense brug, een witte boogbrug. Over deze brug ligt de provinciale weg N286. Deze weg is de belangrijkste ontsluiting van het Tholen. Ten zuiden van de brug ligt de haven van Tholen op nog geen half uur rijden van Rotterdam.

Kavels
Meer aan in Waterfront Tholen
In 2005 is gestart met de wijk Waterfront Tholen. Deze wijk bestaat uitsluitend uit villa's en appartementen direct aan het water.

Bijzonderheden:
~alle afmetingen onder voorbehoud
~Exacte kaveloppervlaktes na kadastrale inmeting
~Niet vermelde kavelnummers zijn reeds verkocht
~Bij koop van een kavel krijgt u een ontwerp voor uw watervilla cadeau (vraag naar de voorwaarden).
~Iedere koper wordt lid van de Stichting Mandeligehden Waterfront Tholen, jaarlijkse bijdrag ca. € 150 per 2016
~De diepgang voor uw boot is op circa 3 meter afstand uit de kant circa 2,70m
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Aantal woningen 3
Datums
Start bouw Verkocht
Start oplevering Verkocht
+ Lees meer

Recent bekeken