z Pinas Fase 1 - Dinteloord

4671, Dinteloord

Beschrijving

De basiswoning heeft een oppervlakte van maar liefst ca. 130m2, een inhoud van ca. 450m3 op een kavel van ca. 275m2 (EIGEN GROND) met voor- en achtertuin, garage en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. En vloerverwarming op de begane grond.
Optioneelook ook nog uit te breiden met een uitbouw, bijkeuken en dakkapel.

DINTELOORD, een mooi plattelandsdorp gelegen nabij Willemstad tussen weidse polders, is een dorpskern van de gemeente Steenbergen in de Noord-Westhoek van de provincie Noord-Brabant. En ligt op iets minder dan een half uur van Bergen op Zoom en Roosendaal en iets meer dan een half uur van Rotterdam en Antwerpen.

Het project ligt op loopafstand van de het dorpscentrum, de sporthal, de voetbalvelden, de tennisbanen, het zwembad Aquadintel en de ijsbaan. Het centrum kent naast een eigen haven onder andere een: AH, Kruidvat, Rabobank, Action, Hubo, Warme bakker, Keurslager, slijterij, parfumerie, speelgoedwinkel, reisburo, rijwielhandel, modewinkels, kappers en bloemenzaken. Ook zijn er diverse restaurants, cafe’s en snackbars. Verder diverse scholen, een apotheek, huisartsenpraktijk, tandarts, fysiotherapeut, opticien en dierenarts. Het dorpspark met waterpartijen en een damhert- en kippenrange ligt ook om de hoek. Natuurgebied De Dintelse Gorzen ligt in het buitengebied en is dankzij de mix van zout en zoet water een uniek stuk natuur.

Als een eiland is het omringd door het water het Volkerak, de Dintel, het Mark-Vliet-kanaal en de Steenbergse en Roosendaalse Vliet. Voor watersportliefhebbers: via de haven is er verbinding met de Dintel (met jachthaven Waterkant) die weer uitkomt op het Volkerak.

Enthousiast geworden? Vraag direct de verkoopinformatie aan via 010-4335710.

Globale indeling
Begane grond: Entree aan de zijkant van de woning met toiletruimte en trap naar de verdieping. Woonkamer aan de straatzijde en keuken met eetkamer aan de tuinzijde. Naast de woning standaard een garage en 2 parkeerplaatsen ervoor. 1e verdieping: overloop met 3 slaapkamers en de badkamer. De ruime zolderverdieping is met een vaste trap te bereiken en heeft standaard een dakraam aan de achterzijde.

Diverse uitbouwmogelijkheden mogelijk onder andere uitbouw aan de achterzijde waardoor de keuken wordt vergroot en een bijkeuken ontstaat, verschillende raampartijen in de voorgevel en dakkapel op zolder met extra slaapkamer.

Algemeen
Oppervlakte woning ca. 130m2
Kaveloppervlakte buitenruimte ca. 450m2
Eigen grond
Verwarming en warm water: cv-combiketel
Energielabel A
Vloerverwarming op de begane grond
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 130 m²
Inhoud 560 m³
Aantal woningen 4
Datums
Start oplevering Verkocht!
+ Lees meer

Recent bekeken