Stemt u ook? Wij zijn "Winnaar van Zuid-Holland " en strijden om de eretitel Winnaar van Nederland!

Vanaf 17 november 2017 kunt u op ons stemmen via de poll op www.rtl.nl/debestevannederland

 

Vanaf zaterdag 18 november presenteert RTL 4 het nieuwe seizoen van ‘De beste van Nederland’. In dit dynamische tv-programma van RTL 4 gaat Atta Makelaars - winnaar in Zuid-Holland - de strijd aan met de winnende makelaarskantoren uit de elf overige provincies. De kijker thuis - jij dus - bepaalt vervolgens wie als branchewinnaar uit de bus komt.

Ambitie

“Er is ons veel aan gelegen om deze eretitel in de wacht te slepen”, aldus Michael Troost, directeur van Atta Makelaars. “Het zou mooi zijn als wij vanuit de markt de bevestiging krijgen dat we goed, vakkundig en professioneel ons werk weer doen. De klant optimaal adviseren en steeds vanuit zijn of haar belang de zwaarwegende beslissing van een huis aan- of verhuren of aan- en verkopen dienen. Dat is wat ons beweegt. Niets meer, maar ook niets minder.”

Steun Atta en win…

Atta Makelaars kan jouw steun goed gebruiken om deze felbegeerde titel binnen te halen. Houd daarom naast de uitzending van a.s. zaterdag de redactionele kolommen van dag- en weekbladen, alsook vlogs, facebook, twitter-berichten, deze digitale nieuwsbrieven goed in de gaten en stem! Op Atta Makelaars uiteraard. Onder alle deelnemers die de moeite nemen op ons te stemmen, verloten wij een ‘aangeklede’ hotelovernachting in de Euromast.

Stemmen

‘De Beste van Nederland’ start a.s. zaterdag 18 november om 15.30 uur op RTL 4 met de strijd tussen de beste makelaars van het land. Via de poll op www.rtl.nl/debestevannederland kunnen kijkers de vlogs na afloop nog eens rustig terugkijken en direct een stem uitbrengen op hun favoriet. De poll opent op vrijdag 17 november om 12.00 uur en sluit op maandag 8 januari om 12.00 uur. Je hebt dus nog even de tijd, maar vergeet het alsjeblieft niet. Wie weet geniet jij dan met jouw geliefde ergens in 2018 van een heerlijk verwen-dagje in de Euromast.

Uitzending: De beste makelaars van Nederland

Zaterdag 18 november ca. 15.30 uur op RTL4.
Herhaling 1: Zaterdag 25 november ca. 10.30 uur op RTL4
Herhaling 2: Zondag 10 december ca. 14.00 uur op RTL4

Bekendmaking winnaars

De winnaars van De Beste Makelaars van Nederland wordt op maandag 8 januari om 12.30 uur bekend gemaakt op de website van www.rtl.nl/debestevannederland. In die week krijgt ook de winnaar van de Euromast hotelovernachting bericht en wordt hij of zij bekend gemaakt op de site van Atta Makelaars.

*Voorwaarden Winactie verwendag Euromast: u maakt alleen kans op de bovengenoemde Euromast winactie door, naast het stemmen via de poll op www.rtl.nl/debestevannederland, ook het Facebookbericht van Atta Makelaars over dit item " De Beste van Nederland" te liken, zichtbaar te delen en minimaal 1 vriend hierin te taggen. 

 

Snel zoeken

Recent bekeken