Aanbod details

hoofdfoto 2 hoofdfoto 1 hoofdfoto 3 hoofdfoto 4 hoofdfoto 5 hoofdfoto 6 sfeer 1 sfeer 2
8 foto's beschikbaar

Te koop: Schelde-Rijnweg 84, 4691 TB Tholen

Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 901 m²
€ 395.000,- v.o.n.

Algemeen

Wonen aan het water met je eigen boot letterlijk in je achtertuin, wie droomt er niet van? Dat kan op dit bouwkavel aan het water van ca. 901m2 met mogelijkheid voor een ligplaats voor uw boot voor de deur in nieuwbouwproject Waterfront Tholen. Het kavel ligt direct aan de haven van Tholen met een werkelijk spectaculair uitzicht, aan de andere kant van de weg ligt het Schelde-Rijnkanaal die verbin... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bouwgrond
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Dinsdag 20 september 2016

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00922
Prijs € 395.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 20 september 2016
Laatste wijziging Dinsdag 20 september 2016
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 901 m²

Omschrijving

Wonen aan het water met je eigen boot letterlijk in je achtertuin, wie droomt er niet van? Dat kan op dit bouwkavel aan het water van ca. 901m2 met mogelijkheid voor een ligplaats voor uw boot voor de deur in nieuwbouwproject Waterfront Tholen. Het kavel ligt direct aan de haven van Tholen met een werkelijk spectaculair uitzicht, aan de andere kant van de weg ligt het Schelde-Rijnkanaal die verbinding geeft tot de Oosterschelde. Hier ontwerpt u uw eigen woning met de architect!

De naam Waterfront zegt het al, hier leeft u direct aan het water en u vaart vanuit uw achtertuin zo naar de Oosterschelde, landinwaarts of naar open zee dat is nog eens een gevoel van vrijheid.

Ook zijn alle faciliteiten dichtbij. U doet boodschappen met de fiets, sport vlakbij of u pikt een terrasje in de stad. Op ca. 70km ligt hartje Rotterdam, op ca. 50km Antwerpen of nog dichter bij huis: op ca. 10km Bergen op Zoom.

Interesse?
Vraag de verkoopdocumentatie. Na bestudering maken wij graag een afspraak met u op locatie en nemen we samen met de architect het plan met u door.

Bijzonderheden

Koopsom kavel € 395.000 v.o.n.
Kaveloppervlakte ca. 901m2
Wateroppervlakte ca. 117m2
Diepgang voor uw boot is op circa 3m afstand uit de kant circa 2,70m

Recent bekeken